Bitterlich
human resources professionals
Vacatures
inLocatie Rotterdam of locatie IJmuiden
inStandplaats Rotterdam, NL werkgebied
inLandelijk gebied nabij Amsterdam Schiphol
inOmgeving Botlek Rotterdam
inSchiphol-Rijk
Alle Vacatures

Specialist in HR professionals

Sinds 2008 is de HR bemiddelingsmarkt door de economische crisis in een hoog tempo veranderd en lijkt het alsof kaarten opnieuw worden geschud. Specialistische wervingsbureaus laten hun specialisme los, uitzendbureaus doen aan upgrading en coachings- en adviesbureaus omhelzen recruitment. 2015 is een druk maar goed jaar voor HRM en 2016 lijkt nog beter te worden. Nu ook de overlevingsfase van bureaus voorbij lijkt te zijn rijst de vraag: Wie is nog echt goed in haar specialisme?

De kracht van mijn bureau is dat ik het vertrouwen geniet van opdrachtgevers om complexe, vertrouwelijke en/of specifieke HR zoekopdrachten uit te voeren. Ik voer dagelijks netwerkgesprekken met HR professionals die ik vervolgens met plezier en succes kan bemiddelen in de HR markt.

Een belangrijk deel van mijn opdrachtenportefeuille bestaat uit vertrouwelijke zoekopdrachten. Vertrouwelijk om uiteenlopende redenen zoals (nog niet-gecommuniceerde) vervanging, reorganisatie, fusie en/of overname of reputatie. Hierbij ga ik zeer discreet te werk en val ik terug op mijn bestaande HR netwerk. Veel van mijn HR vacatures staan zodoende niet meer op mijn website. Ik zal er vanaf nu steeds vaker voor kiezen om deze HR rollen (zoals HR management en advies, L&D, MD, C&B, talent acquisition) niet meer online te zetten.

Hoe ziet mijn recente opdrachtenportefeuille er uit? Ik zal wat voorbeelden noemen. Zo heb ik afgelopen maanden succesvol HR managers en HR business partners geplaatst bij onder andere een farmaceutisch bedrijf, een multinational in de luchtvaartindustrie, een internationale bank, een maritiem technische bedrijf en een internationale ICT organisatie. 

Bitterlich kent de HR markt als geen ander en stelt zijn expertise en netwerk graag aan u ter beschikking. Gevestigd in Reeuwijk (langs de A12 bij Gouda) richt Bitterlich zich landelijk op de bemiddeling van uitsluitend HR professionals op alle niveaus en in alle segmenten. Bitterlich werkt op basis van no-cure no-pay. Vanuit de eigen HR expertise werkt Bitterlich op energieke, transparante en betrokken wijze samen met kandidaten, freelancers en opdrachtgevers

Graag praat Bitterlich met u verder op een moment dat het u goed uitkomt. Op werkdagen maar ook ’s avonds of in het weekend, omdat Bitterlich zijn rol van intermediair niet een baan is maar zijn vak, al vijftien jaar.