Bitterlich
human resources professionals
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Inschrijven

Specialist in HR professionals

Sinds 2008 is de HR bemiddelingsmarkt door de economische crisis in een hoog tempo veranderd en lijkt het alsof kaarten opnieuw worden geschud. Specialistische wervingsbureaus laten hun specialisme los, uitzendbureaus doen aan upgrading en coachings- en adviesbureaus omhelzen recruitment. Nu de overlevingsfase van bureaus voorbij lijkt te zijn rijst de vraag: Wie is nog echt goed in haar specialisme?

Gevestigd in Reeuwijk (langs de A12 bij Gouda) richt Bitterlich zich landelijk op de bemiddeling van uitsluitend HR professionals op alle niveaus en in alle segmenten. Bitterlich werkt op basis van no-cure no-pay. Vanuit de eigen HR expertise werkt Bitterlich op energieke, transparante en betrokken wijze samen met kandidaten, freelancers en opdrachtgevers.

Bitterlich kent de HR markt als geen ander en stelt zijn expertise en netwerk aan u ter beschikking. Graag praat Bitterlich met u verder op een moment dat het u goed uitkomt. Op werkdagen maar ook ’s avonds of in het weekend, omdat Bitterlich zijn rol van intermediair niet een baan is maar zijn vak, al vijftien jaar.