Bitterlich
human resources professionals
Login
Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen
Inschrijven

Wij begrijpen jouw vak

Gevestigd in Reeuwijk (langs de A12 bij Gouda), richt Bitterlich zich landelijk op de bemiddeling van uitsluitend Human Resources professionals op alle niveaus en in alle segmenten. Bitterlich richt zich op werving & selectie én interim invulling van HR posities. 

Sinds 2008 is de HR bemiddelingsmarkt dankzij de economische crisis in een hoog tempo veranderd en lijkt het alsof kaarten opnieuw worden geschud. Specialistische wervingsbureaus laten hun specialisme los, uitzendbureaus doen aan upgrading en coachings- en adviesbureaus omhelzen recruitment. Nu de overlevingsfase van bureaus voorbij lijkt rijst de vraag: Wie is nog echt goed in haar specialisme?

Het jaar 2010 was een uitdagend moment om zich als werving & selectiebureau voor Human Resources professionals te vestigen. Met een oude economieles in het achterhoofd dat men anticyclisch moet bewegen en gedreven vanuit een no-nonsense mentaliteit, verleent Bitterlich sinds 2010 zijn bemiddelingsdiensten onder eigen naam. Opgericht in Rotterdam en in 2012 verplaatst naar het geografisch centrum van de Randstad. Kwaliteit, vanuit echte HR expertise en oprechte advisering over uw volgende HR uitdaging. Vast of tijdelijk.

Als geen ander is Bitterlich zich ervan bewust hoe klein de HR wereld is in Nederland. Vanzelfsprekend gaat Bitterlich zeer discreet om met uw inschrijving. U kunt zich open inschrijven of reageren op een vacature die uw interesse heeft. 

Graag praat Bitterlich met u verder op een moment dat het u goed uitkomt. Op werkdagen maar ook ’s avonds of in het weekend, omdat Bitterlich zijn rol van intermediair niet een baan is maar zijn vak, al vijftien jaar.