Bitterlich
human resources professionals
Vacatures
inLocatie Rotterdam of locatie IJmuiden
inStandplaats Rotterdam, NL werkgebied
inLandelijk gebied nabij Amsterdam Schiphol
inOmgeving Botlek Rotterdam
inSchiphol-Rijk
Alle Vacatures

Diepgaande kennis jouw vak

Gevestigd in Reeuwijk (langs de A12 bij Gouda), richt Bitterlich zich landelijk op de bemiddeling van uitsluitend Human Resources professionals op alle niveaus en in alle segmenten. Bitterlich richt zich op werving & selectie én interim invulling van HR posities. 

Sinds 2008 is de HR bemiddelingsmarkt dankzij de economische crisis in een hoog tempo veranderd en lijkt het alsof kaarten opnieuw worden geschud. Specialistische wervingsbureaus laten hun specialisme los, uitzendbureaus doen aan upgrading en coachings- en adviesbureaus omhelzen recruitment. Nu de overlevingsfase van bureaus voorbij lijkt rijst de vraag: Wie is nog echt goed in haar specialisme?

Het jaar 2010 was een uitdagend moment om zich als werving & selectiebureau voor Human Resources professionals te vestigen. Met een oude economieles in het achterhoofd dat men anticyclisch moet bewegen en gedreven vanuit een no-nonsense mentaliteit, verleent Bitterlich sinds 2010 zijn bemiddelingsdiensten onder eigen naam. Opgericht in Rotterdam en in 2012 verplaatst naar het geografisch centrum van de Randstad. Kwaliteit, vanuit echte HR expertise en oprechte advisering over uw volgende HR uitdaging. Vast of tijdelijk.

Als geen ander is Bitterlich zich ervan bewust hoe klein de HR wereld is in Nederland. Vanzelfsprekend gaat Bitterlich zeer discreet om met uw inschrijving. U kunt zich open inschrijven of reageren op een vacature die uw interesse heeft. Overigens, een belangrijk deel van mijn opdrachtenportefeuille bestaat uit vertrouwelijke zoekopdrachten. Vertrouwelijk om uiteenlopende redenen zoals (nog niet-gecommuniceerde) vervanging, reorganisatie, fusie en/of overname of reputatie. Hierbij ga ik zeer discreet te werk en val ik terug op mijn bestaande HR netwerk. Veel van mijn HR vacatures staan zodoende niet meer op mijn website. Ik zal er vanaf nu steeds vaker voor kiezen om deze HR rollen niet meer online te zetten.

Hoe ziet mijn opdrachtenportefeuille er uit? Ik zal wat voorbeelden noemen. Zo heb ik afgelopen maanden succesvol HR managers en HR business partners geplaatst bij onder andere een farmaceutisch bedrijf, een multinational in de luchtvaartindustrie, een internationale bank, een maritiem technische bedrijf en een internationale ICT organisatie.

Graag praat Bitterlich met u verder op een moment dat het u goed uitkomt. Op werkdagen maar ook ’s avonds of in het weekend, omdat Bitterlich zijn rol van intermediair niet een baan is maar zijn vak, al vijftien jaar.